Choose language: Nederlands | English |

Casa Tulipa Rosa

Casa Tulipa Rosa is een luxe gerenoveerde boerderij van zo'n 200 jaar oud. Op onderstaande pagina's kunt u meer informatie vinden over de ruime woonkamer en keuken, de comfortabele slaapkamers, luxe badkamers en de wijnkelder en vindt u foto's van het grote zwembad en het prachtige uitzicht.

Het uitzicht...

Casa Tulipa Rosa

Het huis | De woonkamer | De keuken | De slaapkamers | Het zwembad | De wijnkelder | Het uitzicht | Ons land

Het vakantiehuis

... Ons huis is een boerderij van 200 jaar oud die we recent geheel gerenoveerd hebben. Het biedt u een unieke plek om met vrienden of familie te genieten van het mooie Piemonte. Het huis beschikt over 3 badkamers en 5 slaapkamers met slaapplaatsen voor 10 volwassenen. Voor de kleintjes is er één kinderledikantje en één campingbedje beschikbaar. Door het gehele huis is vloerverwarming aanwezig en in de woonkamer een openhaard. Het is daarom ook geschikt voor elk jaargetijde. Het huis wordt alleen in zijn geheel verhuurd. In het voor en na seizoen is het mogelijk het huis te huren voor max 5 personen tegen gereduceerde prijzen

Onze grote liefde voor de Piemonte is geboren door de heerlijke wijnen die er vandaan komen. Als je er echter eenmaal geweest bent kom je er zeker terug daar het een regio is die veel meer heeft te bieden dan alleen zijn wijnen. Het biedt het echte Italië tussen de echte Italianen. Heerlijk dineren in geweldige restaurants waar de kok nog kookt vanuit passie, wandelen, golfen, wielrennen, thermen, geweldige stadjes en steden en dat alles tussen de echte Italianen en niet overspoeld door toeristen. Derhalve hebben we besloten onze roots ook in Piemonte te creëren middels Casa Tulipa Rosa en anderen er van mee te laten genieten.

Het huis is van alle gemakken voorzien zodat u in alle comfort en luxe aan een weldadige rust toe kunt komen! In het huis is een mooie woonkeuken aanwezig welke grenst aan het terras waar u een fantastich uitzicht over de Piemontese heuvels hebt en op heldere dagen de Alpen kunt zien liggen. Ook vanaf de slaapkamers heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. De slaapkamers en drie badkamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien. De woonkamer is gezellig ingericht en beschikt over een open haard. Daarnaast bevat het huis een 200 jaar oude wijnkelder. ...

Bij het geheel nieuwe zwembad, 10 bij 5 meter, zijn tien ligstoelen aanwezig en kunt u ongestoord van het mooie uitzicht genieten. In het grote stuk land om het huis heen (zo’n 15.000m2) kunnen kinderen zich naar hartelust uitleven.

Kortom alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie zijn aanwezig voor zowel het voor- en najaar als voor de zomer!!

...

...

...

...