Choose language: Nederlands | English |

Ligging van Casa Tulipa Rosa

Het huis is uitstekend bereikbaar vanaf de luchthavens van Milaan, Turijn en Genua. Deze luchthavens liggen op 1 tot 2 uur rijden van het huis. Op al deze luchthavens vliegen de lowcost carriers als Easyjet en Ryanair. Vanaf Arnhem is het 1050 kilometer naar Acqui Terme, dus dichterbij dan de Côte d’Azur en zo'n 400km dichterbij dan Toscane.

Adres

Casa Tulipa Rosa
Strada Orecchie 11
15010 Cavatore AL, Italië

The wineries.

Routebeschrijving

Vanuit Milaan en Turijn: Neem de snelweg richting Allessandria en ter hoogte van Allessandria volg de borden voor de snelweg naar Genova. Neem de afslag Allessandria Sud en volg de borden Acqui Terme. Volg deze weg tot in Acqui Terme. Neem in Acqui Terme de afslag centrum nadat u aan uw linkerhand het Agip tankstation hebt gehad. Dit is een weg schuin omhoog. Volg deze tot op de rotonde en neem die driekwart en ga de brug over. Neem de volgende rotonde half en u ziet aan uw linkerhand het openbare zwembad. Vervolg deze weg en ga rechtdoor op de volgende rotonde terwijl u het tankstation aan uw rechterhand heeft. Neem 100 meter na het tankstation de eerste weg links omhoog richting Cavatore. Volg deze weg ongeveer 2 km totdat u een kleine weg naar rechts ziet gaan bij een bordje Valle Orrechie. Ga daar in en volg deze weg ongeveer 1.5 km totdat u het huis met nummer 11 aan uw rechterhand hebt.

Vanuit Genova: Neem de afslag Ovada en volg de borden Acqui Terme. In Acqui Terme op de eerste rotonde neem die driekwart en u ziet aan uw linkerhand het openbare zwembad. Voor vervolg zie boven.

Autoslaaptrein

Gedurende Juni t/m September is het het overwegen waard om de auto slaaptrein te nemen. We hebben dit zelf nu ook een keer gedaan en dat is erg goed bevallen. Op vrijdag vertrekken vanuit Den Bosch rond 16.00 en op zaterdag ochtend aankomen in Allessandria op 30 minuten van ons huis. Om 10.30 op zaterdag ochtend zit je uitgerust aan de koffie in een echt Italiaans dorp vlak bij ons huis. En met eigen auto maar toch uitgerust en geen file stress. In de trein kun je goed slapen en tevens 'savonds eten. Wij vinden het een aanrader. Het is ook te boeken als enkele reis. Autoslaaptrein

Parkeren: Bij het huis is (deels overdekte) parkeergelegenheid voor 4 auto's.